info tipp 2021.11.18., csütörtök
1 perc

Épphogy elérhetőek lettek a hivatkozás / link és a saját / add yours matricák, máris újabb funkciók bejelentésére került sor az Instagram háza táján.

Törlés lapozós / carousel posztokból

Bizonyára már sokan hiányolták ezt a lehetőséget, amelyet az imént jelentett be Adam Mosseri, az Instagram vezérigazgatója. Mostantól a lapozós posztokból megosztás után, egyesével is törölheted a képeket anélkül, hogy az egész posztot eltávolítanád. Menj a jobb felső sarokban található három pontra, kattints a szerkesztésre, majd a nyomj rá a törölni kívánt kép bal felső sarkában megjelenő kuka ikonra, azután pedig a törlés gombra. A funkció hamarosan Androidon és iOS készülékeken is globálisan elérhetővé válik. Csekkold, hogy nálad már megjelent-e!

Hiba bejelentés

A hibák jelentésére is hamarosan egy új funkció érkezik az Instagramon. Ha valamilyen hibát, bug-ot tapasztalsz (például nem töltenek be a storyk, nem tudsz megosztani egy posztot stb.), elég lesz megrázni a telefonodat, ezt érzékelve majd felugrik egy bejelentő ablak. Itt a “probléma jelentése” gombra kattintva beírhatod a problémádat, amelyet az Instagram működése közben észleltél. A bejelentésed ezután vizsgálatra kerül. A funkció rendkívül hasznosnak ígérkezik mind a fejlesztők mind a felhasználók számára. Egyelőre még csak az Egyesült Államokban elérhető Android-on és iOS-en.

 

 

Forrás: Instagram @mosseri 

 

Utolsó módosítás2024. 09. 19.