info tipp 2023.04.11., kedd
3 perc

Fedezd fel, hogyan fejleszthetnéd LinkedIn folyamataidat az új SEO eszközökkel, tartalom megjelenítési lehetőségekkel és hírlevél funkciókkal.

Az új opciók segítségével még hatékonyabbá teheted tartalmaid kiemelését és még több embert tudsz elérni. Az új frissítések között szerepel egy módszer, amelyben testreszabhatod a LinkedIn cikkeid megjelenését a keresőmotorokban. Mostantól megváltoztathatod a LinkedIn cikkek SEO címét és leírását, hogy könnyebben megtalálhatóak legyenek.

Ezeken kívül a LinkedIn új módszereket kínál a munkáid bemutatására és hírlevél feliratkozók megszerzésére.

Javított SEO LinkedIn cikkekhez

Mostantól megváltoztathatod a LinkedIn cikkeid SEO-címét és leírását. Ehhez menj bármelyik cikkedre, majd kattints a "Közzététel" menüpontra. Ezután kattints a "Beállítások" gombra. Ezután már láthatóak lesznek a szövegmezők, ahol megváltoztathatod a cikk SEO címét és leírását. Ez a funkció megkönnyíti a tartalom optimalizálását.

Ez a lehetőség előnyt jelent, hiszen irányíthatod, hogy a tartalmad hogyan jelenjen meg a keresőmotorokban, így könnyebben megtalálható lesz a célközönséged számára.

Mutasd meg a legjobb tartalmaid

Mostantól különböző típusú tartalmakat is kiemelhetsz a profilod "Activity" részében. Ez a frissítés lehetővé teszi, hogy képeket, videókat, hírleveleket vagy dokumentumokat emelj ki. Kiválaszthatod, hogy milyen tartalmat jelenítsen meg, tedd a legjobb munkáidat előre!

Központi hely az elemzési és szerkesztői eszközök számára

A LinkedIn létrehozott egy központi felületet az elemzési és tartalomkészítői eszközök számára, ami lehetővé teszi, hogy egy helyen hozz létre tartalmat és monitorozd annak teljesítményét. Ha használni szeretnéd ezt a funkciót, kapcsold be a készítői / creator módot, majd válaszd ki a profilod tetején a "Analytics & tools" lehetőséget.

Növeld hírleveled hatékonyságát

A posztok időzítése után a LinkedIn új funkciója lehetővé teszi, hogy a hírleveleid és cikkeidet is tudd időzíteni. Ezzel egyszerűbbé válik a tartalom tervezése és megosztása a lehető legtökéletesebb időpontokban.Ehhez kattints az "időzítés" gombra az ablakban ahol készíted a tartalmad, majd válaszd ki a tökéletes időpontot a közzétételhez.

A hírlevél szerzők támogatására is érkezett egy újdonság, ami nem más, mint egy gomb, amin keresztül egy kattintással feliratkozhatnak a hírleveledre.Végezetül, a LinkedIn növeli a hírlevelek felfedezhetőségét a keresési eredményekben. A felhasználók a szerzőre keresve egyből megtalálják az illető neve alatt a hozzájuk tartozó hírlevelet.

Összefoglalva

  • Az új funkciók lehetővé teszik, hogy jobban kiemelkedj és nagyobb közönséget érj el. A SEO címsor és leírás testreszabásával optimalizálhatod a tartalmadat és javíthatod a láthatóságát a keresőmotorokban.
  • A frissített “Activity” szekció lehetővé teszi, hogy különböző típusú tartalmakat jeleníts meg, beleértve képeket, videókat, hírleveleket és dokumentumokat.
  • Az időzített hírlevéllel és cikkekkel még hatékonyabban tervezheted és oszthatod meg a tartalmadat a LinkedInen.
  • Az új központi hely az elemzői és tartalomkészítői eszközök számára lehetővé teszi, hogy egy helyen több dolgot is el tudj végezni.
  • Végül a LinkedIn az új hírlevél feliratkozási lehetőség mellett az elérési lehetőségeket is növeli. A hírlevelek több láthatóságot kapnak a keresési eredményekben.

Ezek az új frissítések értékes és különleges módokat kínálnak a tartalmak létrehozásához, megosztásához és népszerűsítéséhez a LinkedInen.

Forrás: New Tools To Help Your Content Shine