info tipp 2020.01.07., kedd
2 perc

Jól esik visszatekinteni az elmúlt évre, lássuk a kedvenc pillanatainkat! Összegyűjtöttük a TOP10-es listánkat.

Barabás Téglakő
A Barabás Téglakőnek ránk esett a választása a honlapjuk megújításához, és ezzel ügyfeleink között köszönthettük őket is. www.barabasteglako.hu


Művészetek Háza Veszprém
Júniusban készült el a Művészetek Háza Veszprém új, trendi, letisztult honlapja.
www.arthouseweb.hu

 

Laczkó Dezső Múzeum
Az év zárásaként Laczkó Dezső Múzeumot is interword ügyfélként köszönthettük az új honlapjukkal. Mindig büszkeséggel tölt el, hogy ilyen meghatározó #veszprémi intézményeknek segíthetünk még profibbá válni az online térben. www.ldm.hu


A Nagy Social Kóstoló projektünkben ízekre szedtük a #veszprémi éttermek social media használatát, és tippjeinkkel segítettünk nekik jobban boldogulni a közösségi média világában. Igazán izgalmas és tanulságos volt mindannyiunk számára az eredmény. 

Ha nem olvastad még:

 

#instaugust
Idén először augusztusban egy tematikus hónappal készültünk Nektek, ez volt az #instaugust. Igyekeztünk Titeket minden nap hasznosabbnál hasznosabb tippekkel ellátni, hogy Ti is igazi Insta mágusokká válhassatok.

 

Az Év Honlapja 2019 versenyben mindkét nevezett pályázatunk díjat nyert. A Barabás Téglakő új honlapja “Kereskedelem” kategóriában, a Művészetek Háza Veszprém új oldala pedig “Kultúra” kategóriában nyerte el a Minőségi díjat.

 

Digital Masters
Digital Masters 2019 digitális marketing akadémia tavaszi mesterkurzusán Zsu friss big picture tudásra tett szert, majd sikeres vizsgát tett. Az oktatás szervezője a Magyar Marketing Szövetség, valamint a Positive Adamsky.

 

Laci novemberben 7 éves interword-ös lett, és ezzel a csapat egyik oszlopos tagjának mondhattunk köszönetet a kiváló munkájáért.

 

Marketing Summit 2019
Mindig izgalmas amikor az ismereteinket bővíthetjük. Ilyen volt a Marketing Summit 2019 is, ahol amellett, hogy nagyon jól szórakoztunk, rengeteg érdekességet is tanultunk. 

 

TEDxBenedekHegy
Novemberben immár harmadik alkalommal a TEDxBenedekHegy főtámogatójaként vettünk részt ezen a formabontó veszprémi rendezvényen.

interword blog feliratkozás