info tipp 2019.03.13., szerda
1 perc

Szemetelni egyáltalán nem menő... összeszedni viszont nagyon is az!

A közösségi média egyik legújabb hashtag trendje a #trashtag, mely arra buzdítja a felhasználókat, hogy bátran tisztítsák meg környezetüket az eldobált hulladéktól - és osszák is meg ezt a nagyvilággal a különböző platformokon!


Az ötlet kitalálói azt remélik, hogy a közösségi média okozta figyelem valóban trendivé teszi majd a szemétszedést, néhányan viszont kifogásolták, hogy egyáltalán "kihívásként" (#TrashtagChallange) van jellemezve.... hiszen egyáltalán nem kellene, hogy nehézséget okozzon a teljesítése.

Szállj be Te is, szedd fel a szemetet szimplán csak az utcán, vagy akár több órás program keretében szerelkezz fel egy zsákkal, és nézz körül a közeli helyeken - és ne felejts el egy előtte/utána képet sem lőni, majd feltölteni és hozzáadni a #trashtag címkét, légy büszke, hogy segítettél megtisztítani a Földet

Persze, ha nem adsz róla hírt a közösségi média fiókjaidban, az sem gond, így is elég vagány dolog, hogy törődtél a környezetünkkel!

Amennyiben mások akcióit is megnéznéd, ide kattints:

Twitter - #Trashtag

Instagram - #Trashtag

Facebook - #Trashtag


UPDATE

Ha pedig Veszprémben, vagy annak vonzáskörzetében élsz és szívesen veszel részt a környezeted megtisztításában, akkor figyeld most mégjobban a Facebook eseményeket, ugyanis az újonnan alakult Facebook csoport, a "TrashMob - Veszprém" közös szemétszedési akciókat tervez a város különböző pontjain.

A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: TrashMob - Veszprém

Utolsó módosítás2020. 02. 25.