info tipp 2019.10.04., péntek
2 perc

Már 19. éve szemezgethetünk a hol mulatságos, hol pedig igencsak komoly üzeneteket közvetítő alkotásokból. Idén is Zuglóba utaztunk, hogy megnézhessük a kiállítást.

"Klíma. Dráma? Félsz tőle? Nem hiszel benne? Generálod? Túléled? A legnagyobb fenyegetésnek tartod? Vagy nem érdekel az egész? Te a szemednek hiszel vagy a propaganda sajtónak? A tényeknek vagy a szósöl trolloknak? Sokezer tudósnak vagy párszáz politikusnak? Mindenkinek jogában áll tévedni, de gondolkodni most erről érdemes szerintünk. Vállald fel, amit gondolsz, és győzz meg másokat!"
Forrás: arcmagazin.hu 

Ezekkel a gondolatokkal indul a pályázat és ez köszönt bennünket is a kanyargós sétánk elején. (Ha láttad már a korábbi években, tudod mire gondolunk.)

A téma aktuálisabb, mint valaha - főleg az épp szeptember 27-i globális klímasztrájk kapcsán is, ami hatalmas tömegeket mozgatott meg világszerte, köztük Budapestet is.


Mutatjuk a kedvenceinket

A legjobb alkotásnak járó díjat Puskás Marcell, „Unikornis” című alkotása kapta.

 

A kiállítás október 13-ig látogatható. Fotóidnál használd az #arckiallitas hashtaget, és jelentkezz be a Klímariadó! 19. ARC kiállítás Facebook eseménynél!