info tipp 2023.02.01., szerda
3 perc

A tavalyi év legnagyobb interword-ös webes projektje Veszprém turisztikai honlapja volt. A megannyi befektetett idő és energia meghozta az eredményt, ugyanis a portál a Magyar Marketing Szövetség pályázatán díjat nyert.

Az általunk tervezett és fejlesztett www.veszpreminfo.hu bizonyult az értékelés során a legtökéletesebbnek, és bezsebelte a kategória fődíját.

Igazán elismerő szavakkal illette munkánkat Mucsi Csaba, a zsűri tagja:
"Jómagam, utazóként, tényleg ezt szeretem, mert persze kiválóak a nagy és népszerű turisztikai helyek, de most az utazó trend a „végre megérkeztem” érzésről szól, hogy valóságos és ne kirakatélményekkel gazdagodjunk a kirándulásunk kapcsán. Na ezt a feelinget adja Veszprém kiváló weboldala, amely egyébként tényleg jól tagolt és mobil eszközökön is jól fogyasztható, azt mondhatjuk, hogy az utazó lelke lüktet belőle."

Köszönöm a kitartó munkát a Visit Veszprém munkatársainak, köszönöm csapatomnak Lacinak és Nikolának a sok-sok építő gondolatot, kreatív hozzáállást és köszönjük ügyfelünk bizalmát! Igazán ragyogó eredmény született!

Gizella királyné, aki fontos szerepet játszott Veszprém városának történelmében, biztosan örülne annak, hogy a látnivalóink és hagyományaink ily módon lettek bemutatva online.

És még a sajtóban is visszhangja volt: