kezdő tipp 2023.03.30., csütörtök
2 perc

A LinkedIn legújabb, kifejezetten üzleti oldalakra vonatkozó funkcióinak célja a márka láthatóságának, a közönség bevonásának és a munkaerő-felvétel hatékonyságának növelése.

A LinkedIn számos új funkciót vezet be az üzleti oldalak számára. Ezek a frissítések segíthetnek abban, hogy bemutasd vállalkozásod identitását, értékeit és kínálatát, miközben közösségépítő eszközöket használsz.Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogy ezek az innovatív funkciók hogyan segíthetik elő a LinkedIn marketing tevékenységedet.

1.Időzíthető posztok

Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy akár három hónapra előre tervezhesd vállalkozásod posztjait, így folyamatosan tarthatod a kapcsolatot követőiddel.

2.Audio események

A LinkedIn bevezeti az élő, csak audio formátumú beszélgetéseket, megszüntetve a külső közvetítő alkalmazásoktól való függést. Ez a sokoldalú megközelítés elősegíti a kapcsolatot a közönség tagjai között. A hallgatók emojikkal bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe és kérvényezhetik a szóbeli csatlakozást is.

3.Automata állás posztolás

Az 1.000-nél kevesebb alkalmazottal rendelkező vállalkozások számára a LinkedIn mostantól automatikus álláshirdetési funkciót kínál. Aktiválás után a platform előre ütemezett posztként naponta automatikusan megoszt egy nyitott pozíciót. A posztok megosztása után szerkeszthetőek. A funkció nem tartalmazza a LinkedIn által "alapmunkaként" kategorizált pozíciókat.

4.Oldalként már tudsz más oldalakat követni

A LinkedIn-en a vállalati oldalak mostantól követhetnek más oldalakat, ami könnyebbé teszi a szakterületeddel kapcsolatos beszélgetésekhez való csatlakozást, egy olyan oldalon keresztül, amely az általad követett vállalkozások tartalmára van szentelve. Ennek a funkció célja, hogy segítse a vállalkozásokat az együttműködésben, az ötletek megosztásában és erős online közösségek kialakításában a szakemberek körében.

Összességében 

Ha ezeket jól kihasználod, akkor javíthatod B2B marketing erőfeszítéseidet hatékonyságát és erősítheted online jelenlétedet.

 

Forrás: LinkedIn Rolls Out 4 Updates For Business Pages